Blog

Blauwe Bloesem in Curaçao

Precies een week geleden kwam ik terug van acht geweldige dagen op het eiland aan de andere kant van de Atlantische Oceaan waar ze toch Nederlands spreken. De hele reis naar Curaçao was al een hele toffe onderneming, maar wat het nog drie keer zo tof maakte was dat het voor een bruiloft was!

De bruiloft van het geweldige stel Arianne en Marvin zou daar gaan plaats vinden. Het was niet voor niks dat ze op Curaçao wilden trouwen, want Marvin komt van Curaçao en ondanks dat hij al lange tijd in Nederland woont, wilden ze daar gaan trouwen. Wie wilt dat nou niet? Bovendien kon op deze manier zijn hele familie erbij zijn en ook nog een gedeelte van de vrienden en familie uit Nederland. Aangezien ik hen al een tijdje ken, hadden ze mij gevraagd om de ceremonie te leiden. Niet het standaard Weddingplannen dus, al heb ik hen wel een beetje geholpen in de voorbereidingen.

Met deze onderneming is mijn respect voor trouwambtenaren gegroeid. Ondanks dat ik voor de klas sta en meerdere keren voor grotere groepen heb gesproken, vond ik dit best spannend. Het Moment Supreme van een bruiloft is voor mij de ceremonie en dat moet je dus niet verpesten. Gelukkig ging het super goed en kreeg ik veel positieve reacties. Blijkbaar zitten er toch nog wat verborgen talenten in mij. Daarnaast is mijn respect voor het trouwen in het buitenland gegroeid, zeker in een land als Curaçao waar het allemaal gewoon wat makkelijker en relaxer gaat.

En nu de hamvraag: Trouwen op Curaçao: is dat de moeite waard? Mijn antwoord: zeker weten! Sowieso is het eiland de moeite waard om naar toe te gaan. Het is een schitterend eiland voor als je van de zon, blauwe zee, witte stranden, cocktails, alle soorten vissen en zelfs zeeschildpadden houdt! Aangezien het eiland zelf zo relaxed is en een rustige vibe heeft, is je bruiloft vanzelf van hetzelfde karakter. Het eiland is daarnaast geschikt om schitterende plaatjes te maken en er is gegarandeerd mooi weer!

Ben je ondertussen al nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral even mee naar de onderstaande plaatjes en geniet mee met dit mooie stel!

Vind je deze blog leuk?

Deel met Facebook
Deel met Twitter
Deel met Linkedin
Deel met Pinterest

Laat een reactie achter