Ervaringen

20160908_JoramLeanne_myhranphotography73
Bernhard & Marleen
“Iedereen was blown away van onze bruiloft en dat is absoluut dankzij Maaike. Naast het ja-woord is Maaike is de beste beslissing die we gemaakt hebben. Ze is betrokken, luistert goed en is altijd uitstekend voorbereid. Ze kan heel goed omgaan met verschillende mensen en spreekt helder en vriendelijk voor grote groepen. Als je een hele prettige voorbereidingstijd in wilt gaan zonder stress raden we Maaike aan.”gertjan-joanne
Gert Jan & Joanne
“Met Maaike als ceremoniemeester liep zowel de voorbereiding als de bruiloftsdag gesmeerd. Ondanks dat we best veel zelf hebben georganiseerd en het een ingewikkeld programma was (met vier locaties, twee dagen en een eigen catering), is alles helemaal goed gegaan en hebben we ons de dag geen moment zorgen gemaakt. Een aanrader dus als je zelf geen organisatieskills hebt, of gewoon een relaxte dag wilt!”minke
Minke & Nienke
“Wij zijn ontzettend blij dat Maaike weddingplanner was op onze eigenzinnige bruiloft. Haar creativiteit, stressbestendigheid, helicopterview en to-do lijstjes hebben onze dag gemaakt tot een droombruiloft. We vonden het prettig dat Maaike ook een stuk theologische kennis meenam in het plannen van ons kerkelijk huwelijk. Hierdoor heeft ze met ons mee kunnen denken over een creatieve en diepgaande invulling van onze kerkdienst.”

20160908_JoramLeanne_myhranphotography73
Joram & Leanne
“Maaike is een enthousiaste, betrouwbare en nauwkeurige weddingplanner. Wij hebben erg genoten van haar hulp en mede dankzij haar een fantastische trouwdag gehad! Wanneer in de aansleep naar de bruiloft al de regeldingen ons wel eens te veel werden, was Maaike iemand die overzicht creëerde en zorgde dat alles volgens planning liep. Hiermee nam ze bij ons een stuk stress weg, wat er voor zorgde dat we de voorbereidingen meer ontspannen hebben ervaren. Ook voor de dag zelf was het super fijn om Maaike er bij te hebben. Haar sterke kant is plannen, organiseren en sturing bieden, dit zorgde er op de trouwdag voor dat de ceremoniemeesters dat wat los konden laten.”

mr_20190823_214248_3860
Marvin en Arianne
Voor onze bruiloft op Curaçao gingen we voor een relaxte sfeer en een laagdrempelige en tegelijkertijd persoonlijke ceremonie. Onze gasten spreken Nederlands, maar ook Papiaments en Engels. Twee talen die iedereen spreekt zijn die van de liefde en humor. De ceremonie van Maaike bevatte beide en was dan ook geweldig. Ze sprak helder, heeft erg leuke anekdotes gebruikt, gasten hebben gelachen en gehuild (zowel van het lachen en omdat het gewoon zo mooi was). Maaike heeft hiervoor met ons afgesproken en ons bevraagd zodat ze voldoende informatie had om dit alles voor elkaar te krijgen. Zonder het met zoveel woorden te vertellen wist Maaike precies wat bij ons past, want de ceremonie hadden we niet anders willen hebben. Het paste perfect bij ons, onze gasten en bij de locatie. Kortom, als je op zoek bent naar iemand die jullie kan trouwen, dan kunnen we Maaike van harte aanbevelen!
johan-hilly3
Johan & Hilly
“Maaike is in staat om makkelijk contact te leggen en snel in te schatten. Eigenlijk leek ze alles rond ons geweldig verlopen feest gemakkelijk te doen. Soepel toegewijd neemt ze op integere en natuurlijke manier de leiding, maar alleen wanneer het nodig is. Wil je een eerlijke, lieve, duidelijke feest-organisator, met fijn gevoel voor symboliek en zo nodig deskundig respect voor je levensovertuiging, dan kunnen we je Maaike van harte aanbevelen.”

Swipe voor meer