Marvin
Arianne

Een liefdesfeest op Curaçao met de Caribische, ontspannen, zonnige sfeer

23 augustus 2019

Voor deze bruiloft reiste ik af naar het mooie Curaçao waar dit stel met elkaar in het trouwbootje stapte. Dit keer was ik geen weddingplanner, maar mocht ik de ceremonie leiden (lees meer op mijn blog hoe dat ging). Naast de haven, omdat dit stel van zeilen houdt, zeiden ze ja. Na de ceremonie ging het bruidspaar foto’s maken en konden de gasten hun siësta inluiden. Om vervolgens ’s avonds van een heerlijk diner en een goed Caribisch salsa-party te genieten aan het strand.

Fotograaf: Michel Reij
Ceremonie: Tabooshh Curaçao
Diner & Feest: Ginger & 88
BABS: Blauwe Bloesem
Trouwpak: Suit Supply

Daarnaast geloof ik in de kracht van rituelen en tradities die op een creatieve manier vernieuwd worden, zodat ze jullie persoonlijkheid weerspiegelen. Bij dit alles staat ontspannenheid en flexibiliteit centraal, zo’n mooie gebeurtenis moet namelijk geen stress opleveren. Op deze manier wordt er een feest gecreëerd waarin de liefde gevierd wordt en waarvan jullie en mijn hart sneller gaan kloppen.
Kijk gerust rond op deze website en ik zie graag je berichtje tegemoet als je meer wilt weten of je graag kennis wilt maken.