Less
Is More

Praktisch

Let's get to work!

- Maaike graafland

Waarom heb je een weddingplanner nodig? Dat is een vraag die ik vaak krijg. Als nuchtere Nederlander snap ik dat, want vaak hebben we het idee dat we een bruiloft best zelf kunnen organiseren. Alleen, de tijd die het kost en de soms ingewikkelde keuzes worden vaak onderschat. Daarom help ik jullie graag bij het proces naar de bruiloft toe.

Wat doe ik?

Als weddingplanner zorg ik dat de organisatie van de trouwdag in de juiste handen ligt. Dat doe ik door als eerste door een overzichtelijk plan van aanpak te maken waarin ik de leiding neem. Als tweede zorg ik voor het contact en inzetten van de juiste leveranciers (denk aan locatie, fotograaf, etc.). Ik help jullie daarnaast om de juiste prioriteiten te stellen over wat echt belangrijk is. Daarnaast zorg ik voor budgetbewaking, het draaiboek, goed contact met jullie gasten en het ceremoniemeesterschap op de dag zelf zodat alles perfect verloopt. Op deze manier is het plannen van een bruiloft harstikke leuk!

Als ceremoniemeester schakel je mij 6-3 maanden van tevoren in en help ik jullie bij de trouwkaart, het draaiboek en zorg ik voor een goed verloop van de dag.

Bekijk ook: