Blog

Trouwen in 2020? Inspiratie vind je hier

Een nieuw jaar, ja, zelfs een nieuw decennium is aangebroken. Ondanks dat het nog steeds donkere maanden zijn, wordt ik altijd blij van januari. Het is een maand waarin alles nog mogelijk is voor het jaar dat voor ons ligt. Zeker als ik denk aan alle mooie bruiloften die eraan komen, kan ik wel een vreugdedansje doen.

Aangezien elk jaar weer met nieuwe bruiloftstrends komt, heb ik uitgezocht wat de huidige trends zijn en een selectie gemaakt waarvan ik vind dat die tof zijn voor jullie bruiloft in 2020!

Bloemenringen

Er zijn ondertussen al heel wat variaties geweest op bruidsboeketten. Ondanks dat dit nog steeds heel mooi is, kwam er nu iets voorbij wat ook supertof is! Het is een ring met bloemen daaraan gebonden. Zeker met de trend van gedroogde bloemen ziet dit er op foto’s te gek uit en het is ook nog eens veel makkelijker vasthouden.

Welkomstborden

Een persoonlijk welkomstbord zag je al veel in 2019, maar zal bij nog veel meer bruiloften in 2020 te vinden zijn. Een welkomstbord op zich is niet heel bijzonder, maar een welkomstbord met daarbij gelijk een uitspraak waar jullie dag om draait vind ik een meerwaarde. Iedereen wordt dan al vanaf het eerste moment in een bepaalde modus gezet.

Bloemen in sluier

Sluiers kunnen al snel een beetje een klassieke en truttige uitstraling krijgen, zeker als je van een stoere look houdt. Alleen, deze nieuwe vorm van sluiers: met bloemen of figuurtjes erin verwerkt, is echt heel tof! Nog toffer vond ik de sluier van Hailey Baldwin die afgelopen jaar met Justin Bieber is getrouwd: zij hadden een tekst in de sluier verwerkt ‘till death do us part’. Klik hier om een voorbeeld te zien.

Chaotische kleurensetting

Waar je eerder vooral één duidelijke kleur zag als leidraad door de dag, zie je telkens meer een bepaald kleurthema zoals Tropisch, Romantisch of Cocktail terug komen. De kleuren die bij zo’n thema passen zijn dan overal aanwezig, waardoor het een gestructureerde chaos wordt. Dat maakt bruiloften vooral heel vrolijk.

Jorieke Phillipi Photography

Gekleurd pak en jurk

Een trend waarvan ik elk jaar weer hoop dat hij doorbreekt is de gekleurde trouwjurk. Veel bruiden durven het echter niet aan. Waar de man tegenwoordig telkens vaker in een gekleurd pak tevoorschijn komt, kost het de vrouw moeite om van het wit af te stappen. Toch zie ik de gekleurde jurk telkens meer en hoop ik dat meer bruiden het lef hebben om net die andere jurk aan te doen. Meestal staat het bruiden namelijk zo goed als ze een kleur kiezen die bij hen past.

Cobus Boele Fotografie

Vind je deze blog leuk?

Deel met Facebook
Deel met Twitter
Deel met Linkedin
Deel met Pinterest

Laat een reactie achter